Дизайнерът Матю Уилямс напуска Живанши от 1 януари 2024 г.,

...
Дизайнерът Матю Уилямс напуска Живанши от 1 януари 2024 г.,
Коментари Харесай

Матю Уилямс напуска Живанши: Как уличната естетика завладя модната къща

Дизайнерът Матю Уилямс напуща " Живанши " от 1 януари 2024 година, след тригодишно съдействие, през което той внесе улична хармония в известната с елегантността на тоалетите фешън къща .

Той е казвал, че не е възнамерявал да влияе върху уличната просвета, само че тя е част от него през детството и младежките му години в Калифорния и Ню Йорк. " Израснах в приморски град в Калифорния през 90-те години на предишния век. Уличната просвета беше в центъра на живота на децата от 7-годишна възраст. Рапът беше най-популярната музика, а сърфът и скейтбордът заемаха значимо място в живота на децата, само че и в живота на техните родители. Така че може да се каже, че това е част от моята еднаквост. Просто пристигам оттова ", изяснява Матю Уилямс на уеб страницата на личната си марка 1017 ALYX 9SM.  

Givenchy and its creative director Matthew M. Williams are to part ways after a three-year collaboration.
— Footwear News (@FootwearNews)
За възхода на 38-годишния дизайнер способства стремежът му към нововъведения в детайлите. 

Уилямс не съумява да получи обучение като дизайнер, само че пробива в клубния живот и получава работа като управител за продукцията на музикалния и фешън лейбъл " Корпус ". Сближава се с Кание Уест и Лейди Гага. През 2007 година сътрудничи на Ерин Хърш за сакото с вградени LED светлини, което Кание Уест носи на сцената за премиите " Грами " и получава покана да се причисли към екипа му. Така Матю Уилямс навлиза в дизайна на театрални костюми. Работи и с други звезди, изключително с Лейди Гага, с която има връзка към година. От 2008 година до 2010 година Уилямс е неин креативен шеф, както и креативен шеф на театралния й екип Haus of Gaga. Той основава някои от известните костюми на певицата, в това число и видеоклипа на Alejandro, работи по турнето й Monster Ball и съдействието й с марката Supreme. 

Дебютната му сбирка за  марката му за дамско облекло Alyx е за есен-зима 2015 година След това минава към аксесоари, обувки, мъжко облекло, сътрудничи на " Найки ", " Диор ", " Монклер ", " Макинтош ", които са доста заинтригувани от металните му елементи. 

Givenchy by Matthew Williams has come to an end, it was cool while it lasted.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР