„Диви и щастливи“ изпревари безапелационно блокбъстър предложенията на Дисни за

...
„Диви и щастливи“ изпревари безапелационно блокбъстър предложенията на Дисни за
Коментари Харесай

Диви и щастливи задмина Възходът на Скайуокър по HBO GO - slava.bg

„ Диви и щастливи “ изпревари безапелационно блокбъстър предложенията на Дисни за първия си уикенд и за първата си седмица в HBO GO у нас. Българската екшън-комедия бе предпочетена от съвсем двойно повече консуматори на стрийминг платформата от идващите заглавия в топ 5 на HBO за интервала 3-16 август. За премиерния си уикенд в платформата HBO GO „ Диви и щастливи “ доближава първо място по гледания у нас и то единствено за 3 дни от седмицата 3-9 август, откакто бе прибавен на 7 август, петък. В този интервал българското заглавие се конкурира и изпревари блокбъстър предлагането в същия ден - „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “.

Данните за гледаемост от 10-16 август още веднъж затвърждават интереса към лентата у нас – първо място с 22,6% от вниманието на всички гледащи HBO GO за българския филм, против 12,94% за финалния епизод от джедайската поредицата и 12,71% за второто Дисни предложение – „ Тайната на Артемис Флоу “. От момента на прибавяне в платформата най-вече консуматори са стриймвали „ Диви и щастливи “ в събота, 8.08, ден след премиерата му, идващият пик е в неделя, 09.08, като заглавието задържа високи равнища на интерес и през последващите делнични дни. Е

кшън комедията с пародийно мигане към занимателната страна от живота бива припозната от HBO, поради високото качество на снимаме и мощен саундтрак. “Вложихме доста средства, старания и усърдие, с цел да създадем “Диви и щастливи”, като филм, който да има шанса да стане част от интернационална платформа. “ - споделят продуцентите Яна Маринова и Александър Сано. Историята за две приятелки, предизвикани да се опълчат на статуквото, припомня, че следването на фантазиите се забавя само от спирачките, които сами натискаме и че е добре повече да слушаме вътрешния си глас.

„ Ежедневно получаваме противоположна връзка в обществените мрежи от хора на всякаква възраст, гледали „ Диви и щастливи “ в HBO GO. Те ни отбелязват и благодарят за смеха и лудостта. Открили са нещо за себе си и това ни прави извънредно щастливи. Благодарим на всички тях и се надяваме, че хубавото занапред следва, тъй като триумфът се реализира с доста труд и почитание към работата на всички.” - допълват Яна Маринова и Александър Сано.

Ето по какъв начин наподобява и представянето на двата най-успешни български кино лентата в платформата от тази година: за първите си 10 дни „ Диви и щастливи “ генерира 31,4% зрителски интерес, което е най-силното показване досега за българско заглавие в платформата за територията на България. Сравнение може да се направи само с първенеца досега – драмата „ Доза благополучие “, която реализира 21,5% още веднъж в границите на първите си 10 дни на стрийминг.

Съвременните български филми в HBO GO могат да бъдат открити в селекцията „ Предложения от България “ в мобилната и десктоп версия на стрийминг приложението.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР