Дива истерия тресе шоубизнеса ни в последните 10-ина дни около

...
Дива истерия тресе шоубизнеса ни в последните 10-ина дни около
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯТА Е РАЗКРИТА: Призна ли си Кеца, че е бисексуален?

Дива нервност тресе шоубизнеса ни в последните 10-ина дни към сензационното самопризнание на поп иконата Васил Найденов, че е бисексуален. Твърдението, че Кеца най-сетне е излязъл на ярко, обиколи всички национални медии и вбеси Васко. За да обясни проблема, Lupa.bg направи лично следствие по тематиката.

Всичко стартира на 13 декември, когато вест със заглавие " Васил Найденов: Аз съм бисексуален и не ме е позор да го призная " се появи към обяд в редица водещи медии като " 24 часа ", " Дир.бг ", " Блиц ", " Днес.бг ", " Фокус " и други Всички те се позоваха на присъединяване на Кеца в предаването на Българска национална телевизия " 100% будни ", излъчено същия ден, където Васил бил направил " най-тежкото самопризнание ".

Найденов реагира и изиска мигновено опрощение от Националната телевизия, като даже загатна, че въобще не е взел участие във въпросното издание.

Каква е истината

Lupa.bg разкри, че става въпрос за изявление от 3 елементи на Кеца в " 100% будни ". В анонса за предаването на 13 декември, публикуван ден по-рано, Васил в действителност приказва за своята половост. Само че тази част по-късно е отстранена от предаването поради скандалния детайл.

Ето и думите му без редакторска интервенция:

" Преди години моя съседка, която стана публицист, ми взе изявление и постави заглавието " Аз съм бисексуален и не ме е позор да го призная. Тема, за която тогава не се говорешше толкоз намерено, колкото през днешния ден.

" От тук ме почнаха медиите, то ме дъвчиха, то ме плюха. Ето, че времето се промени ужасно доста, сума ти хора с тяхната бисексуалност или друга половост направиха чудеса от смелост, дори станаха известни около тази работа в чужбина, дори и в България. Имаме настъпление на това. Аз не съм за това, човек би трябвало да има малко срам и има неща, които са персонални и не мисля, че би трябвало да се изнасят на сергия, тъй като човек има персонален живот и персонален морал ", съобщи Васко Найденов.



ХИТ ФОТО: 18-годишната Венета Райкова таман пробива в шоубизнеса, когато взима интервютю с Кеца

Коя е авторката на клеветата?

По наша информация въпросната съседка е днешната авторка на бестселъри Венера Райкова. Едва навърщшила пълноправие през далечната 1992 година, тя стажува във вестник " Хай Лайф ". Именно там се появява прословутото заглавие, което разбуни духовете с 3 десетилетия отминалост.

Ето и видео от присъединяване на Кеца в " 100% будни ":

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР