- около 03.00 ч. на 03.08.т.г. в района на х-л

...
- около 03.00 ч. на 03.08.т.г. в района на х-л
Коментари Харесай

Як тараш на полицията за наркотици в Слънчев бряг! Хванаха африканци, та дори и 15-годишно хлапе


- към 03.00 ч. на 03.08.т.г. в региона на хотел «Кубан» са арестувани: нигерийските граждани А.Т. и О.О. и малийския жител А.М. Намерени и конфискувани са три розови хапчета / точния състав на които е в развой на изясняване, само че евентуално се касае за екстази/ и 11 свивки с марихуана. Мъжете са арестувани със заповеди за задържане за период до 24 ч. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

- към 10.00 ч. на 03.08.т.г. е осъществена претършуване в апартамент в Слънчев бряг, населяван от престъпно проявения и осъждан В.П., 29-годишен от Стара Загора. Намерени и конфискувани са три найлонови топки с диаметър към 10 см., съдържащи суха зелена тревна маса / канабис/ и  саморъчно свита цигара с канабис, като общото тегло на откритото наркотично вещество е към 400 гр. В.П. е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане за владение на опиати.

- към 13.30 ч. на 03.08.т.г. в региона на автогарата в Слънчев бряг е осъществена инспекция на 38-годишния Г.К. от Русе. Намерени и конфискувани са три свивки със зелена суха тревна маса / канабис/ и два полиетиленови плика с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. Г.К. е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

- на 03.08.т.г. в региона на ресторант «Джани» в Слънчев бряг е арестуван престъпно проявения и осъждан Й.И., 49-годишен от София. Открит и конфискуван е найлонов плик с бяло-жълто кристалообразно вещество / метамфетамин/ с тегло към 15 гр. При осъществено претършуване на населяваната от Й.И. квартира, е открит полиетиленов плик с бяло кристалообразно вещество / амфетамин/. Й.И. е арестуван за период от 24 часа. Събраните против 49-годишния софиянец данни за владение и разпространяване на наркотични субстанции са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като на Й.И. е повдигнато обвиняване и му е наложена мярка задържане под стража за период от 72 часа.

- към 01.30 ч. на 04.08.т.г. в региона до ресторант «Джани» в Слънчев бряг е арестуван 15-годишния М.М. от Стара Загора, в който са открити наркотични субстанции. М.М. е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

- към 02.00 ч. на 04.08.т.г. в региона до хотел «Хармани Суит» в Слънчев бряг е арестуван престъпно проявения М.П., 49-годишен от Несебър. Намерени и конфискувани: 41 пликчета с бяло прахообразно вещество / кокаин/, 6 пликчета с тревиста маса / канабис/, 5 пликчета с жълто-кафяво кристалообразно вещество / хашиш/ и 337 шестоъгълни розови таблетки / екстази/. М.П. е арестуван за период от 24 часа. Събраните против 49 годишния несебърлия данни за разпространяване на наркотични субстанции са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като на М.П. е повдигнато обвиняване и му е наложена мярка задържане под стража за период от 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР