Трафикът може да бъде избегнат, ако туристите нямат намерение да

...
 Трафикът може да бъде избегнат, ако туристите нямат намерение да
Коментари Харесай

Съветват туристите как да избегнат задръстванията във Варна

 
Трафикът може да бъде избегнат, в случай че туристите нямат желание да останат във Варна и минават директно през града, споделя Деян Драганов – ръководител на Съюза на българските автомобилисти във Варна.

" За тези, които идват от Северна България и пътуват на юг, да употребяват обходния маршрут през Аксаковска гледка, Кичево, пътят който обикаля целия град. Друг различен маршрут е през село Константиново и град Белослав. По този метод се заобикаля Варненското езеро и може по-бързо да се стигне до автомагистрала “Хемус ". Тези, които обаче ще отседнат във Варна и в околните курорти, ще би трябвало да се запасят с самообладание попадайки в трафика. Не знам тъкмо маршрут, в който в точния миг да бъде свободен и чист. Ние виждаме, тапите в града са съвсем през целия ден. Спазвайки Закона по пътищата, успокоение, да бъдем търпеливи.
Много от водачите считат, че няма по какъв начин да се избегнат колоните от коли поради ремонта на бул. “Левски ", няма и опция ", разяснява Деян Драганов.

Все отново, с цел да се избегнат тапите във Варна, методите са - да не се пътува в пиковите часове и да се пропущат централните елементи на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР