Burgas24.bg излъчи на живо. В него взеха участие областният управител

...
Burgas24.bg излъчи на живо. В него взеха участие областният управител
Коментари Харесай

Апокалиптична прогноза: Дъждовете продължават! Мъж от Черни връх е в неизвестност

Burgas24.bg излъчи онлайн. В него взеха присъединяване регионалният шеф Вълчо Чолаков, шефът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и други
Затворен е пътят Бургас-Средец, преди село Константиново. Ток сега няма в пет обитаеми места. Падналият дъжд неведнъж е надвишил плануваните превалявания. Изсипали са се към 100-170 литра на кв. м., като тук-там единствено за час са паднали към 90 литра. Очаква се пороите да продължат и идващите дни.
Към момента е несъмнено, че починалите при потопа в Бургаско са трима - възрастни и мъчно преносими хора. Мъж от Черно връх към момента е в неопределеност. Засега не се дават повече детайлности за самоличността на починалите, защото управляващите държат първо да уведомят техните близки.
Първите сигнали за бедстващи са получени в 1 часа след среднощ. Час по-късно е задействан спешният проект на Община Бургас. В 2:30 часа неработоспособен от село Равнец е бил евакуиран. Изпратени са рейсове, които да извозват жителите на наводнените обитаеми места.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР