Преди два дни в жилище в кв. Аспарухово" бил открит

...
Преди два дни в жилище в кв. Аспарухово" бил открит
Коментари Харесай

Ужас в жилище в Аспарухово! Намериха труп на 18-годишна родилка, била е убита!

Преди два дни в жилище в кв. " Аспарухово " бил открит трупът на 18-годишна жена, родила преди 10 дни. Първоначално казусът бил докладван на Районната прокуратура във Варна, само че при осъществената през вчерашния ден аутопсия били открити голям брой пострадвания в региона на главата и тялото, довели до гибелта на младата жена.

Веднага казусът бил докладван на Окръжната прокуратура във Варна, като неотложно бил разпореден спомагателен оглед на местопроизшествието и назначени правосъдни експертизи.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни и дейности по следствието от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна под управлението на Окръжната прокуратура са събрани доказателства за причинителя на тежкото закононарушение. Обвиняемият е осъждан за грабежи, като преди няколко месеца излязъл от пандиза.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на причинителя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР