В хода на полицейските действия, след краткотрайно преследване, в м-ст

...
В хода на полицейските действия, след краткотрайно преследване, в м-ст
Коментари Харесай

Задържаха двама при спецакция на полицията във Варна, имаше и преследване!


В хода на полицейските дейности, след кратковременно гонене, в м-ст " Манастирски хълм " е арестуван 45-годишен мъж от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан, открит като причинител на незаконно лишаване на л.а. " Фолксваген ", паркиран в к.к. Златни пясъци. Автомобилът е открит. При последвалите оперативно – издирвателни действия е арестуван и 37-годишен мъж от Ловеч, съпричастен към осъщественото закононарушение.

На два адреса в града и в два автомобила, тествани по време на интервенцията, са открити и конфискувани голям брой съоръжения за отключване и привеждане в придвижване на откраднатите коли.

Работата по документиране и доказване на незаконната активност не престават под надзора на Районна прокуратура – Варна. С.Д. (45 г.) е арестуван за период до 72 часа, повдигнато му е обвиняване. С.В. (37 г.) е арестуван за период до 24 часа.

Задържан е още един причинител на кражба на л.а. " Фиат ", паркиран на паркинг в града. 38-годишният причинител е прочут на органите на реда и осъждан. Автомобилът е открит и върнат на притежателя му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР