Burgas24.bg, който стана обект на люти клетви и каруцарски обиди от

...
Burgas24.bg, който стана обект на люти клетви и каруцарски обиди от
Коментари Харесай

Шоу в съда: Опасен наркодилър кълне като дърта циганка: Цял живот к*р да не видиш, кучко долна!

Burgas24.bg , който стана обект на люти клетви и каруцарски обиди от страна на неведнъж осъждания рецидивист.

Мариян Попов, който бе усърдно подкрепят от правосъдната защита да скрие лицето си, очевидно се изнерви от наличието на нашия кореспондент и насочи против него цялата си словесна експанзия.

" Какво искаш – порно фотоси или по-нормални? Да се разкара и тогава ще потегли! Разкарай се от стълбите... в случай че обичаш! По-бързо! Няма да ставам за сеир, да ме дават по новините! Ех, каква си гадна, долна кучка! Цял живот к*р да не видиш “ , взе да подрежда страховитият наркодилър, който едвам преди два месеца е излежал следващата си присъда за владеене на опиати. След това продължи с още по-тежки обети.

" Синът ти да ти докара шурей, а щерка ти да ти докара снаха. Жива наследник да не видиш... Цуни ме откъм гърба, цуни ме откъм гърба, kiss my a*s, suck my di*k “, показва блестящия си британски 49-годишният Попов.

Както съобщихме, пред съда, несебърлията сподели друго лице и помоли арбитър Георги Пепеляшев да го пусне на независимост, с цел да работи и заплаща отговорностите си към страната. Опитният магистрат не се трогна и остави дилъра в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР