Не го приемам за известност. Това беше средство да накараме

...
Не го приемам за известност. Това беше средство да накараме
Коментари Харесай

Петьо от Пловдив - момчето, което се бори за нормален живот


" Не го одобрявам за популярност. Това беше средство да накараме някой, който има опция, да ни чуе. И този някой бе персонално Бойко Борисов ", показа пред Plovdiv24.bg Петьо. С министър-председателя провели човешки диалог.

" Самата среща бе много дълга, само че смислена. Смятам, че си струваше и ще продължава да си коства. Виждам, че има предпочитание да се работи, но ще допускам, когато видя резултатите черно на бяло. "  

Петър е безапелационен, че не желае да напусне България и работи в тази посока - тази година младият мъж приключил Търговската гимназия, към този момент е студент в Пловдивския университет, ще учи специфична педагогика.  " Избрах тази компетентност, тъй като ще мога да оказвам помощ на хората със специфични потребности, претърпяното от мен ще помогне да вникна персонално и по-реално в проблемите им. "

А огромната му фантазия, за която се и труди всеки божи ен, е да пребори болестта, да води естествен живот, да изживее младините си, да сътвори семейство, да остави нещо след себе си.

" Много мъчно един татко се взема решение на обезверената стъпка да остави детето си. Целта на това наше деяние, обаче, беше да накараме държавникът на най-високо нови да се заинтересува от нашите проблеми и нещо в действителност да се случи, да се промени ", обясни и Емил Мавродиев - мъжът, привлякъл вниманието на премиера с дейностите си. Той и семейството му водят битка към този момент повече от 18 години.  " След като научихме диагнозата, се започнаха търсения на разновидности. Като цяло се преборихме с доста труд и усилия от страна на Петьо. На години, когато множеството деца не осъзнават какво им се случва, той бе като боец ", похвали смелия си наследник той. 

Какво още описаха Петьо и Емил - вижте в огромното изявление на Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР