Див екшън се е разиграл пред механа във Вършец, научи

...
Див екшън се е разиграл пред механа във Вършец, научи
Коментари Харесай

Див екшън във Вършец! Местни бабаити смлатиха туристи пред кръчма

Див екшън се е разиграл пред кръчма във Вършец, научи BulNews.bg. Туристи са били пребити от локални след запой, оповестиха от полицията.
Случката е станала към 4 часа предходната нощ. Четирима души от Костинброд били на отмора в курортното градче и били отседнали в локален хотел. Вечерта отишли да разхлабен в кръчма на улица „ Република”. Когато си тръгвали от заведението към 3.30 часа обаче били причакани от локални бабаити. Двама младежи на 22 и 23 години им скочили и почнали крепко да ги постановат. Мелето било прекратено от екипи на полицията, които били изпратени по сигнал за екшъна.
Въпреки неравното съответствие на силите, туристите си изпатили от юмруците на вършечаните. Четиримата мъже, двама от които са 23-годишни, а другите на 41 и 48 година, били прегледани от екип на незабавно поделение. Лекарите открили голям брой хематоми и кръвонасядания.
Нападателите са арестувани за период от 24 часа в районно управление-Берковица. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР