Див екшън с преследване на труднопроходим терен в гората -

...
Див екшън с преследване на труднопроходим терен в гората -
Коментари Харесай

Див екшън в Бургаско! Полицаи със следово куче погнаха опасна банда

Див екшън с гонене на мъчнопроходим терен в гората - сцена, почтена за престъпен филм, се разигра край ямболското село Трънково. Полиция със следови кучета потегли по петите на тайфа от четирима крадци, в която взе участие и 36-годишен от Карнобатско, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 2-ри март чиновниците на реда получили сигнал за взломно навлизане в унаследен парцел в село Трънково. Ченгетата реагирали неотложно и в хода на подхванатите издирвателни дейности на място попаднали в следите на причинителите.

Униформените открили, че крадците напуснали селото и са навлезли пеш в открита пресечена околност сред селата Трънково, Изгрев, Дряново и Маломир. В преследването им, траяло към 15 км, на мъчнопроходим терен, е взело участие и следово куче. Мъжете са локализирани в село Дряново. При задържането им те са оказали опозиция, само че работата на служителите на реда е завършила сполучливо.

И четиримата - И. И. /36 г./ от общ. Карнобат, И. А. /23 г./ от Ямбол, М. П. /31г./ и С. С. /24 г./ от общ. Елхово, са престъпно проявени, причинители на голям брой закононарушения срещу собствеността на жителите.

В хода процесуално-следствените дейности, осъществени под надзора на Районната прокуратура – Елхово, е открито, че часове по-рано четиримата са направили и взломна кражба от търговски обект в село Трънково. Оттам те лишили разнообразни артикули на стойност към 2500 лв.. Четиримата са привлечени в качеството им на обвинени за осъществено закононарушение по член по член 195, алинея 1, т. 3, вр. 194, алинея 1 Наказателен кодекс при изискванията на рисков рецидив и с прокурорски постановления са арестувани за период от 72 часа.

При извършените полицейски мероприятия са събрани данни за съпричастността арестуваните към голям брой взломни обири от търговки обекти и частни парцели на територията на област Ямбол. Проверява се съпричастността им към други сходни закононарушения, осъществени в прилежащи райони.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР