Burgas24.bg Иван Вълков, колега на безмилостно убития Димитър Миразчиев. Както

...
Burgas24.bg Иван Вълков, колега на безмилостно убития Димитър Миразчиев. Както
Коментари Харесай

Колеги на жестоко убития Димитър Миразчиев се страхуват, че съдът ще пожали виновницата за смъртта му

Burgas24.bg Иван Вълков, сътрудник на безмилостно убития Димитър Миразчиев. Както съобщихме, през днешния ден правосъден състав, управителен от Яни Хайдурлиев и Георги Пепеляшев даде ход на разпоредителното съвещание за едно от най-жестоките убийства в актуалната история на Бургас.

С съмнение и яд Иван Вълков и Стратия Памуков от Нефтохимическия комбинат изслушаха мнението на прокурора и настояванията на юрист Веселина Василева, която е ангажирана със отбраната на някогашната възпитателка. Пред камерата на Burgas24.bg двамата показаха подозрение, че виновницата за гибелта на техния другар, чийто мъртвец бе открит в резервоар до Колежа по туризъм, ще бъде пожалена от Бургаския областен съд.

" Добре познаваме Веселина. Бях защита във Втора поликлиника, когато тя пристигна да търси работа като санитарка в Онкологията, от всякъде я изритаха. Знам я какво съставлява, знам и Миразчиев какъв заслужен човек беше. Съжалявам, че я няма щерка му, да й кажа какъв брой доста я обичаше. През 1984-а година бяхме на отмора в Несебър, не съм виждал мъж да се грижи по този начин за детето си, както го правеше той “, спомнят си сътрудниците му. Памуков извади от джоба си черно-бяла фотография от времето, в което са работели дружно.

" Имаше ужасно занимание – изпращаше фотоси до вестниците и се подписваше като Митко Фотев, с цел да не нервира сътрудниците си, тъй като българите сме завистливи хора. Имаше прелестна черешова градина и лозе. Страшно работлив човек. И в никакъв случай не съм говидял да пие повече от една чаша. А Веселина се пробва да го изкара пияч “, прибавя Вълков.

Двамата са безапелационни, че единствено безизходицата е тласнала приятеля им Димитър в ръцете на Черната вдовица.

" Накрая той се разболя, нямаше при кого да остане. Имаше брат, който умря, останал е напълно самичък, в невъзможност, другояче за какво би останал с Веселина? Ще забележим съдът по какъв начин ще се произнесе за една килърка “, с съмнение означават сътрудниците на убития мъж.

Същинският развой против Веселина Гинева започва на 26-и март с разпит на очевидци и използването на нови доказателства.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР