Дисциплинарната комисия в италианския футбол все още не е наложила

...
Дисциплинарната комисия в италианския футбол все още не е наложила
Коментари Харесай

Ще разследват Аталанта - Наполи заради расистки прояви

Дисциплинарната комисия в италианския футбол към момента не е наложила санкции за расистките обиди на тифозите на Аталанта към футболистите на Наполи Калиду Кулибали и Андре Франк Замбо Ангиса, само че остави следствието на случая на Федералната прокуратура.

" Тъй като не можем да вземем способени решения за дискриминационните песни, които се чуха от някои последователи от Курва Норд Пизани наоколо до тунела, откъдето излизат футболистите, по адрес на Кулибали и Ангиса от Наполи, оставяме случая на Федералната прокуратура. Клубът Аталанта ще спомага за разпознаването на отговорните ", написа " Гадзета дело Спорт ".

От Аталанта към този момент разгласиха позицията си, че " всяко държание, което не подхожда с правилата на цивилизованост и образование, които постоянно са били следвани от клуба, ще бъде порицавано. Не желаеме и го подчертаваме - да даваме публичност на субекти, които нямат нищо общо с нашата среда, и ще спомагаме на способените органи, с цел да може имиджът на тима и на град Бергамо да бъде предпазен ".
 Симоне Индзаги: Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи
Симоне Индзаги: Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи

Имаше дузпа и считам, че трябваше да бъде зачетен още първият гол, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР