Дисциплинарната комисия към БФС роди скандално решение на днешното си

...
Дисциплинарната комисия към БФС роди скандално решение на днешното си
Коментари Харесай

Ексцесиите в Перник излязоха през носа на "бития" "Берое"

Дисциплинарната комисия към БФС " роди " скандално решение на днешното си съвещание. На него бяха прегледани баталните подиуми по време на 1/16-финала за купата на България " Миньор " (Пк) - " Берое " (0:2) и в следствие домакините бяха санкционирани единствено с 825 лева - за нерегламентирано потребление на факли и димки, за хвърлени факли и димки на терена, както и за възпламеняване на бомбички.

За сметка на това " Берое " бе санкциониран седемкратно повече - с 5800 лева От тях 4000 лева за изстреляна ракета, 500 лева за хвърлен предмет, 300 за факли и 1000 лева за държание на публиката...

Този проявен двоен критерий от БФС е абсурден, тъй като не държанието на публиката на " Берое ", а тази на " Миньор " бе във фокуса на вниманието на цялата общност в последните дни. Агитката на домакините от Перник атакува тази на " Берое " с предмети, а проявената експанзия от страна на хулиганите от " Миньор " предизвика кмета на града Станислав Владимиров да разгласи, че има намерение да спре финансирането на футболния клуб.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР