Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз отново наложи забрана на

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз отново наложи забрана на
Коментари Харесай

БФС пак наложи забрана на ЦСКА да картотекира нови играчи

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз още веднъж наложи възбрана на ЦСКА да картотекира на нови футболисти. Причина за това са неизпълените финансови отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано.

Ето какво гласи известието на БФС:

Дисциплинарна комисия

Решения - 22.02.2022 година

По сезиране от Антидопингов център за погрешно подадена информация за местоположение, на съображение чл.45а от Директива за птиците /2021/2022/, ДК санкционира ПФК " ЦСКА " гр. София с имуществена глоба в размер на 500 лв..

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро от ПФК " ЦСКА " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ - ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Франциско Морено Руано от ПФК " ЦСКА " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ - ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.
 Искан от ЦСКА подписа с датски опашкар
Искан от ЦСКА подписа с датски опашкар

За последно Бубакар Сане бе част от белгийския гранд Андерлехт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР