Дисни оповести началото на снимките за филма Господарка на злото

...
Дисни оповести началото на снимките за филма Господарка на злото
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отново сложи рогата на Злодеида

" Дисни " оповести началото на фотосите за кино лентата " Господарка на злото 2 ", в който феновете още веднъж ще видят актрисите Анджелина Джоли и Ел Фанинг в познатите им функции на Злодеида и Аврора , съобщи Франс прес.
 
От " Дисни " оповестяват, че снимачният развой към този момент е почнал в лондонските студиа " Пайнууд " и на други места във Англия.
 
Ел Фанинг разгласява в уеб страницата Instagram своя фотография " на работа с мамчето " Анджелина Джоли . Усмихнатите актриси театралничат със слънчеви очила, а Джоли носи и присъщите " рога " на Злодеида .  

A post shared by (@ellefanning) on May 29, 2018 at 10:34am PDT
Оригиналният филм " Господарка на злото " - актуален прочит на историята за Спящата хубавица , излезе на екран през 2014 година, очарова публиката и означи солидни доходи в размер на над 750 милиона $ в интернационалния бокс-офис, напомня организацията.
 Ел Фанинг като Аврора;и Анджелина Джоли като Злодеида в Господарка на злото Ел Фанинг като Аврора ;и Анджелина Джоли като Злодеида в „ Господарка на злото “Форум Филм България
В продължението, режисирано от Йоаким Ронинг , с изключение на Анджелина Джоли и Ел Фанинг феновете ще видят в познатите им функции Сам Райли , Имелда Стонтън , Джуно Темпъл и Лесли Манвил .-->
 
Сред новите попълнения в актьорския състав са Мишел Пфайфър , Чиуетел Еджиофор и Робърт Линдзи .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР