Disney показа първия трейлър от Аватар: Пътят на водата (Avatar:

...
Disney показа първия трейлър от Аватар: Пътят на водата (Avatar:
Коментари Харесай

След 13 години чакане за пръв път показаха кадри от продължението на Аватар

" Disney " сподели първия филмов откъс от " Аватар: Пътят на водата ( " Avatar: The Way of Water " ) - продължението на най-касовия филми, юридически до момента.

Кадрите от продукцията на режисьора Джеймс Камерън бяха показани по време на ревюто CinemaCon в Лас Вегас. Форумът, който е наличен и за необятната аудитория, събира всяка година притежатели на киносалони, изложители и представители на холивудски студиа.

Според Камерън продължението на " Аватар " цели да " премине границите на това, което киното може да направи ", написа life.dir.bg.

Присъстващите на събитието бяха приканени да си сложат 3D очила, с цел да се потопят в магията на " Аватар: Пътят на водата " и да се върнат на планетата Пандора, където могат да видят по какъв начин жителите ѝ със синя кожа плуват и се носят във въздуха.

" Мога да ви уверя, че си заслужаваше чакането ", сподели Тони Чеймбърс от " Disney ". Той удостовери и заглавието, определено за втората част на блокбъстъра.

" Аватар: Пътят на водата " се чака да притегли киномани към киносалоните в края на годината и се чака да бъдат осъществени още три нови епизода от сагата, чийто автентичен филм донесе доходи от към 2,8 милиарда щатски $ след излизането си на огромен екран през 2009 година

Всяка част ще бъде самостоятелна от останалите и ще има личен сюжет, само че взети дружно ще съставляват " една още по-голяма епична сага ", изясни продуцентът Джон Ландау.

Режисьорът Джеймс Камерън приказва пред присъстващите на ревюто посредством видео връзка онлайн от Нова Зеландия, където работи по последните елементи на продължението на лентата. Той даде обещание доста огромен софтуерен прогрес по отношение на първата част на продукцията, в която основните герои Джейк Съли (Сам Уъртингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана) към този момент са семейство.

" Решихме за следващ път да преместим границите на това, което може да направи киното ", изясни Камерън в Лас Вегас.

Ръководителят на " Marvel " Кевин Файги даде началото на представянето на " Disney ". На присъстващите на CinemaCon бяха показани дълги фрагменти от " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта " с Бенедикт Къмбърбач, който излиза на екран идната седмица.

Още тази година филмът ще бъде последван от други две продукции, отдадени на известни супергерои - " Тор " и " Черната пантера ".

" Pixar " пък отдели 30 минути на кино лентата " Баз Светлинна година " - историята на безстрашния астронавт от сагата " Играта на играчките ", озвучена от Крис Еванс. Във кино лентата, който се чака да излезе през юни, Баз се насочва на галактическа задача.

В рамките на CinemaCon беше показан и " Амстердам " - романтично-криминален филм, чието деяние се развива през 30-те години на предишния век. В него вземат участие доста холивудски звезди, измежду които са Крисчън Бейл, Робърт де Ниро, Марго Роби и Крис Рок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР