Дискотеки предлагат услугата служебен родител на непълнолетни, за да ги

...
Дискотеки предлагат услугата служебен родител на непълнолетни, за да ги
Коментари Харесай

Внимание, родители! Дискотеки предлагат "фалшив татко" за Хелоуин партита, малолетни се наливат с алкохол и пушат опасни наргилета!

Дискотеки оферират услугата " длъжностен родител " на малолетни, с цел да ги пуснат да купонясват цяла нощ с алкохол на стомах и наргилета, написа в. " Телеграф ". На учениците по закон е неразрешено да са на открито без компаньон след 22 часа, както и да употребяват спиртни питиета. Въпреки това за Хелоуин столични заведения, които отварят порти по мрачно, им оферират " да се разбият на макс до зори ", изключително в случай, че идващия ден - 1 ноември, е неучебен.

За да влязат младежите в дискотека на бул. " Мария Луиза " в София в деня на Вси светии, са нужни няколко неща. Според описанието на събитието във " Facebook " празненството ще започва в 20 часа.

" На входа ще раздаваме заявления за тези под 18 години като, в случай че нямата компаньон, на входа ще намерите много хора, които ще подпишат за вас! ", е първата стъпка, с цел да стигне възпитаник до купона за възрастни, споделят уредниците.

Намери ли се подправени баща, майка, сестра или брат, всеки невръстен ще би трябвало да извади 20 лв. на входа на заведението. " Това включва безвъзмезден достъп до бара ", коментират уредниците. Тийнейджърите без проблем ще могат да си вземат какъвто алкохол желаят.

Отделно, с цел да са удовлетворени хлапетата, за първи път ще се оферират и наргилета. Темата на вечерта ще бъде " Черно празненство " и особено за учениците ще пее Боби Дрога, както и " русенските тарикати BNR " и няколко посетител изпълнители
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР