Директорът в ЦСКА Филип Филипов говори след победата с 1:0

...
Директорът в ЦСКА Филип Филипов говори след победата с 1:0
Коментари Харесай

Филип Филипов: Грозен мач, не знам какво е станало в тунела

Директорът в ЦСКА Филип Филипов приказва след успеха с 1:0 над Славия. Той не разяснява обстановката в тунела след мача и изрази желанието на клуба мачът с Лудогорец на 10 декември да не бъде управителен от избрани двама съдии, които в предишното са ощетявали ЦСКА.

" Грозен мач, не беше прелестен за гледане. Не мисля, че съдията е повлиял на резултата. Не знам какво тъкмо е станало сред футболистите в тунела, тъй като не бях там. Двата мача със Славия бяха разнообразни - единият за шампионата, а другият за Купата, където всяка неточност се санкционира. Сега мислим за мача с Лудогорец.

Не имам вяра да изискат отсрочване, техният шеф към този момент го сподели. Позицията на клуба ни е, че не желаеме арбитър да е Драганов или Гидженов. Ние сме последният тим, който ще тръгне да трансформира съдиите, само че това е нашето предпочитание, изразено още предходната година. Дали ще бъде почетено е работа на Съдийската комисия. Когато се бориш за купата е обикновено да се позволяват и неточности ", сподели още Филипов.

" Армейско " кръвопролитие! ЦСКА закла Славия и е на четвъртфинал за Купата на България

" Червените " се постановиха с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР