Директорът на Топлофикация Враца увери, че същите условия се осигуряват

...
Директорът на Топлофикация Враца увери, че същите условия се осигуряват
Коментари Харесай

Инж. Михайлов: Грижим се за здравето на клиентите ни

Директорът на " Топлофикация Враца " увери, че същите условия се обезпечават и за чиновниците на сдружението

 

- Инж. Михайлов, Какви ограничения предприехте за обезпечаване на сигурността на Вашите консуматори и чиновници в Топлофикация Враца, инж. Михайлов?

- За нас постоянно е било от първостепенно значение гарантирането на сигурността на нашите чиновници и клиенти. Още при започване на изключителното състояние, ние предприехме доста строги противоепидемични ограничения за безвредна работа и запазване здравето на клиентите ни. Днес продължаваме да прилагаме разпоредбите за безупречна хигиена и следим спазването на наложените противоепидемични ограничения. В центровете ни за работа с клиенти сме обезпечили дезинфектанти, а носенето на защитна маска и спазването на отдалеченост са наложителни както за клиентите, по този начин и за чиновниците ни.  С цел ограничение разпространяването на вируса краткотрайно променихме организацията на активността на потребителските си центрове и редица наши услуги станаха налични по електронен път. По този метод улеснихме доста потребителите ни. Нашите клиенти имат опцията да изберат действителен отдалечен доклад, което няма да постанова посещаване на инкасаторите в техните домове. Днес, в сложната конюнктура, в която ни сложи Коронавирус 19, този тип доклад лимитира срещите сред чиновниците и клиентите ни. Чрез отдалеченото отчитане клиентите ни заплащат тяхното действително ползване и заобикалят непредвидените изравнителни сметки. Също по този начин всеки наш клиент може самичък да създадем доклад на потребената топлинна сила и да ни изпрати показанията си посредством онлайн опцията " самоточет ", качена на нашата страница. Разбира се, не на последно място, потребителите ни могат да заявявят електронни фактури. Всички вести, свързани с нас, клиентите ни могат да схванат като се абонират за нашите онлайн бюлетини. Така първи ще се осведомят за всички промоции, повреди и настоящи акции. Апелираме при въпроси да се обръщат към специалистите ни още веднъж по телефон или имейл и единствено в крайни случаи да посещават потребителските ни центрове. За заплащане на сметки си, също могат да се възползват от безкасовите способи за заплащане: по банков път посредством пряк дебит, банкомат или платежно разпореждане, по интернет посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg и Транскарт или непосредствено през уеб страницата ни. Уверяваме Ви, че аз и целият екип следим ежедневно развиването на пандемията и при нужда, ще предприемем и още по-строги ограничения. Много ясно осъзнаваме риска от този вирус и вършим всичко допустимо да опазим както здравето на чиновниците ни, по този начин и на клиентите ни.

Коронавирус 19 оказа извънредно отрицателно влияние върху най-различни предприятия. Как рефлектира при Вас?

- Това за нас бе една извънредно сложна година. Да работиш в такива комплицирани времена е огромно предизвикателство. Никой от нас не си е и помислял, че нещо с сходни мащаби, ще ни застигне. Благодарение на екипността, която има при нас, успяхме бързо да реорганизираме работния развой, тъй че от една страна да продължим да работим обикновено, от друга да няма скупчване на доста наши чиновници на едно място. Трудно е, когато индустриалният развой резервира размера си, а хората са на половина в промяна, само че се справихме. Тук ми позволете още веднъж да изкажа голямата си признателност към целия екип на " Топлофикация Враца " за професионалното и отговорно отношение, което всеки един от тях прояви в тази сложна за всички конюнктура.

Независимо от пандемията и икономическата рецесия, въпреки всичко имаше ли хора, които се причислиха към централното отопление?

- Централното отопление си остава най-удобният, на ниска цена и сигурен метод за отопление. Независимо от сложната конюнктура, в която се намираме, хората  избират централното отопление. През миналата година значително поданици на Сливен избраха точно парното за способ, посредством който да отопляват домовете си. Това е огромно гласувано доверие и ние ще продължаваме да работим в името на своите консуматори и да им потвърждаваме, посредством качествено топлоподаване, че са създали най-правилния избор.

Като шеф на дружество, вие сте един и от огромните работодатели в гр. Враца. Бихте ли ни споделили Вашето мнение, какво отличава положителния шеф във време на рецесия?

- Предизвикателствата и сложните моменти са най-голямото мерило дали един шеф в действителност е добър. Извънредната конюнктура е огромен тест дали може да реагираме бързо и съответно, седейки твърдо зад решенията си. Най-отговорната роля имат точно ръководителите, тъй като те с дейностите си би трябвало да засвидетелстват, че в действителност сигурността и опазването живота и здравето на чиновниците и клиентите им е преди всичко. Това е бил постоянно правилото на работа в „ Топлофикация Враца “ и постоянно сме го следвали, без значение от сложните моменти, в които се е налагало да работим.

Има ли уроци, които научихте за взаимоотношенията с екипа и клиентите Ви през последната година?

- Кризата с Коронавирус 19 ни сподели какъв брой са значими човешките взаимоотношения. Няма по какъв начин човек самичък да се оправи, без хората към него. Независимо от сложните моменти, които сме имали през тези месеци, успяхме да запазим пълноценното другарство в екипа и да продължаваме да споделяме визията за развиването на нашето дружество. Не загубихме противоположната връзка и с клиентите си. Те можеха да разчитат на нас за всеки проблем, обвързван с активността ни или при нужда от информация или експертно мнение. Както споделих и при започване на диалога ни, много от нашите услуги станаха електронни, с цел да улесним тях и връзката посред ни. Вярвам, че рецесията ни направи още по-сплотени като народ. Надявам се скоро да се оправим и с това тестване и да можем да продължим естествения си метод на живот, дружно с околните ни хора. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР