Директорът на регионалната здравна инспекция във Видин д-р Венцислав Владински

...
Директорът на регионалната здравна инспекция във Видин д-р Венцислав Владински
Коментари Харесай

Два часа преди да пее във Видин: РЗИ провали концерт на Орлин Горанов

Директорът на районната здравна ревизия във Видин доктор Венцислав Владински спря концерта на Орлин Горанов и Еделина Кънева два часа преди той да се състои, научи  HotArena.

Пред Телеграф доктор Владински изясни, че министърът на опазването на здравето е издал заповед за възбрана на обществени прояви. Областният спешен щаб е взел решение такива всеобщи събития навън и закрито през февруари да не се организират. Въз основа на това решение е издадена заповед, която е изпратена до всички общински кметове, които носят съответната наказателна отговорност.

" Нека уредниците да го пренасочат според новите и следващи заповеди на здравния министър. Ставаше въпрос за концерт в Спортна зала на закрито. Предполагам, че се досещате какъв брой хора като количество ще бъдат. Не се не разрешава концертът, а просто се отсрочва във времето “, прибавя Владовски.

От симфониета Видин оповестиха, че  закупените за концерта билети могат да бъдат върнати на касите на мол Видин и Симфониета Видин. Видинската спортна зала има 600 седящи места. Според заповедта се продават билети до 30% от запълване на залата.

Работещи на касите за продажба на билети прецизираха, че афиши за концерта има в  целия Видин. Повече от месец  до началото на концерта са били продадени към 160 билета, т.е. доста по-малко от оптимално вероятните към 210 места.  Организаторите прецизираха,  че никой не ги е предизвестил при наемането на залата преди повече от два месеца. Затова и Орлин Горанов и Еделина Кънева са пристигнали във Видин ден преди концерта и са създали подготовки с оркестъра на Симфониета Видин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР