Директорът на ОДМВР - Кърджали да излезе и каже с

...
Директорът на ОДМВР - Кърджали да излезе и каже с
Коментари Харесай

Караянчева отговори на Рашков: Груба полицейщина, прикрита зад фасадата на купен вот

Директорът на ОДМВР - Кърджали да излезе и каже с какво съм го заплашвала, в противоположен случай това е наказателна акция. Това сподели във видеозапис някогашният ръководител на Народното събрание и лидер на Политическа партия ГЕРБ в 9-МИР Кърджали Цвета Караянчева в отговор на изказванията на служебния вътрешен министър, че е заплашвала шефът на ОДМВР - Кърджали.

" Призовавам районния шеф на ОДМВР - Кърджали да излезе и обществено и да съобщи дали, по какъв начин и с какво съм го заплашвала. В противоположен случай ще приема казаното от вътрешния министър Бойко Рашков за показна наказателна акция против мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да провокира ескалация на напрежението в района ", разяснява Караянчева.

" Свидетели сме на чудовищни операции от страна на служебното държавно управление на Румен Радев. На брутална гьобелсова агитация и втълпяване на боязън у хората в цялата страна, в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на купения избор ", сподели още тя.

" Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, почистване на сметки и затопляне на сюжета гласове против дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа - не се опасявайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна ", съобщи Цвета Караянчева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР