Директорът на областния Център за в Пазарджик доктор Борис Манев

...
Директорът на областния Център за в Пазарджик доктор Борис Манев
Коментари Харесай

С коронавирус е шефът на Центъра за спешна помощ в Пазарджик

Директорът на регионалния Център за в Пазарджик лекар Борис Манев е позитивен за ковид. Част от екипа е подложен под карантина. Създадена е спомагателна съгласуваност сред обособените незабавни центрове в региона, с цел да не се нарушава досегашният темп на работа, оповестява БГНЕС. Самият доктор осведоми, че е подложен на тежка терапия и здравословното му положение не разрешава дистанционно управление на звеното.
Създадена е група сред обособените звена в региона за бърза реакция, с цел да няма ощетени пациенти. Временно ръководството на регионалната незабавна помощ се поема от лекар Благовеста Стоянова. За последното денонощие, позитивни на COVID-19 в района са 65 души. От Mногопрофилната болница още веднъж приканват за помощ към доброволци, защото медицинският личен състав е отпаднал.
 В Спешна помощ има над 700 повиквания за 24 часа В Спешна помощ има над 700 повиквания за 24 часа
Вчера за деня сме Спешна помощ е имала 440 повиквания, а през нощта - 280. Това сподели шефът на ЦСМП - София доктор Георги Гелев, преда...
36 дами и 29 мъже на възраст от 11 година до 83 година са с позитивни проби за COVID-19 , прецизират от РЗИ - Пазарджик. Сред новите случаи са здравна сестра от „ МБАЛ - Пазарджик “ – хоспитализирана; чиновник на РЗИ; преподавател от ОУ „ Професор Марин Дринов “ – Панагюрище; ученичка от ОУ „ Свети Климент Охридски “ – Пазарджик. За последните две се прави епидемиологично изследване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР