Директорът на Областната дирекция на МВР – София комисар Георги

...
Директорът на Областната дирекция на МВР – София комисар Георги
Коментари Харесай

Началник в МВР подаде рапорт за пенсия, вероятно заради случая „Пелов”

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София комисар Георги Григоров е подал доклад за пенсиониране, заяви БНР.

Мотивите публично не се показват, само че се допуска, че решението на Григоров да напусне системата е обвързвано със случая на избягалия пандизчия Владимир Пелов, който беше убит при престрелка в Ботевград.
Оставки след случая „ Пелов ” ще има, само че не министерски Министърът на вътрешните работи чака отчет на професионалното управление, с цел да реши за наказванията
Към Областна дирекция Министерство на вътрешните работи – София е и Районното полицейско ръководство в Ботевград, което понесе рецензии за несправяне със случая.
Обяснението за случая „ Пелов ”: Малшанс за полицията (ОБЗОР) Всъщност всички средства на полицията в Ботевград са… един работещ автомобил и сред 10 и 20 униформени чиновници
Вчера Георги Григоров призна, че Марио Панчев, който умъртви Владимир Пелов, а по-късно умря от раните си след престрелката, е алармирал в полицията, че се усеща заплашен след бягството на Пелов от пандиза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР