Директорът на Областната дирекция на МВР Пловдив Йордан Рогачев е

...
Директорът на Областната дирекция на МВР Пловдив Йордан Рогачев е
Коментари Харесай

Шефът на МВР-Пловдив Йордан Рогачев е дисциплинарно уволнен

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив Йордан Рогачев е дисциплинарно уволнен със заповед от служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

Още в първите дни след встъпването му в служба Рашков разпореди инспекции в пловдивската дирекция, а служители на реда от 3-то РПУ бяха задържани. Тогава Йордан Рогачев беше в болничен, а след приключването му излезе в отпуск по бащинство. Последва заповед на вътрешния министър за отстраняването му, която по-късно административният съд в Пазарджик анулира, напомня БНР.

Като причина за дисциплинарното уволняване на Йордан Рогачев се показва, че той редовно не е бил на работното си място от 9:30 до 16 часа, като през това време пътувал със служебни коли, без това да е належащо.

Самият Рогачев допуска, че против него е изработен донос от човек, който той е преместил в друго звено да работи поради импровизирано информация, че е упражнявал психически тормоз на служителка в Министерство на вътрешните работи.

Йордан Рогачев сподели също, че още на 19 юни, когато е бил в болница, бил посетен от негов заместител, който му е споделил, че го праща Рашков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР