Директорът на известната букмейкърска компания Уилям Хил“ Ник Богданович призна,

...
Директорът на известната букмейкърска компания Уилям Хил“ Ник Богданович призна,
Коментари Харесай

Шокиращо признание: Букмейкър пред фалит заради нов отбор

Директорът на известната букмейкърска компания „ Уилям Хил “ Ник Богданович призна, че компанията може да банкрутира поради мощното показване на новия член на НХЛ Вегас Голдън Найтс.

„ Ако „ златните рицари “ продължат със същото фантастично показване и стигнат до плейофите, ние ще се окажем в извънредно мъчно финансово състояние. Ако Вегас завоюва Купа Стенли, ще би трябвало да обявим банкрут “, призна Богданович пред „ лад Вегас Ревю-Джърнъл “.

След 29 изиграни мача от постоянния сезон Вегас Голдън Найтс е на четвърто място в класирането на Западната Конференция с 19 победи. За два месеца от началото на сезона „ Уилям Хил “ смъкна коефициентите за представянето на тима. Началото се одобряваха заложи за „ златните рицари “ от 10-1 за присъединяване в плейофите и 250-1 за продобиване на Купа Стенли. В момента те са 8-1 и 28-1.

Твърде доста залози към този момент се направени на високите коефициенти и в „ Уилям Хил “ са съществени обезпокоени дали ще могат да изплатят облагите, в случай че отборът от Лас Вегас резервира мощното си показване и стигне до плейофите и завоюва Купа Стенли.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР