Директорът на Главна дирекция Гранична полиция“ /ГДГП/ главен комисар Антон

...
Директорът на Главна дирекция Гранична полиция“ /ГДГП/ главен комисар Антон
Коментари Харесай

ГД „Гранична полиция“ е получила дарение за противодействие на трафика на хора

Директорът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ /ГДГП/ основен комисар Антон Златанов е приел подаяние от интернационалната неправителствена организация „ Операция под земята железопътен път “ . Дейността й е отдадена напълно на битката против трафика на хора и детската употреба , като за задачата тя взаимодейства с правоприлагащи служби по целия свят.

По време на публична гала са били връчени ключовете на колите на шефа на ГДГП от Анн Хърст , която е представител на организацията. На събитието е участвал и Джаред Гаст – аташе и представител на американската работа за митническа и гранична защита в посолството на Съединени американски щати в столицата.

Главен комисар Антон Златанов е изтъкнал, че противодействието на трафика на хора е един от целите за ГДГП и чиновниците постоянно осъществявали оперативно-издирвателна активност по предварителна защита, попречване, секване и откриване на лица и групи, извършващи трафик на хора. Той е изтъкнал, че дарението ще увеличи опциите им за реализиране на задачите, свързани с ефикасното противопоставяне на това закононарушение.

От своя страна Хърст сподели, че трафикът на хора е интернационален проблем и задачата на нейната организация е подкрепяне на построения потенциал в „ Гранична полиция “ за противопоставяне на този тип незаконна активност.

В знак на признателност за положителното съдействие основен комисар Златанов е връчил плакет на ГДГП на Хърст.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР