Директорът на дирекция "Контрол" в централното управление на Националната агенция

...
Директорът на дирекция "Контрол" в централното управление на Националната агенция
Коментари Харесай

Соченият за острието на Божков в ДКХ напусна изненадващо НАП

Директорът на дирекция "Контрол " в централното ръководство на Националната организация по приходите Васил Панов напуща системата на приходната организация по свое предпочитание, считано от през днешния ден, 26.06.2020 година

Това изненадващо оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите. "Ръководството на Национална агенция за приходите благодари на господин Панов за напъните и резултатите, реализирани за над 25 години работен опит в системата на приходната администрация ", се споделя в прессъобщението. До провеждането на конкурс длъжността ще бъде изпълнявана от Раймонда Овчарова, шеф отдел към дирекция "Контрол ".

Васил Панов бе и дълготраен член на Държавната комисия по хазарта, назначен е от квотата на министъра на финансите. Той напусна комисията през февруари тази година, когато всички членове бяха сменени поради абсурда със занижените хазартни такси, ощетили бюджета с близо 700 млн. лева

Държавен чиновник от Национална агенция за приходите на път да изхвърли от България голяма интернационална компания, една от най-големите данъкоплатци в страната ни.

Панов е апетитен за "острието " на избягалия в Дубай и собственик на 18 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в Държавната комисия по
хазарта (ДКХ). Панов съзнателно е помагал за изхвърлянето на компанията Betfair от българския пазар, както и за лишаването на други задгранични компании, кандидатствали за лиценз за легална работа на родния пазар.

Наскоро левицата изиска пояснение от финансовия министър по какъв начин по този начин години наред шефът на дирекция "Контрол " в Национална агенция за приходите Васил Панов е проспал по-ниските такси, които са плащали хазартните компании на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. За последните 5 години комисията е правила над 3000 инспекции, а Национална агенция за приходите - над 800 проверки на хазартните оператори, само че не са разкрили нарушавания в заплащането на таксите.

Цветомир Найденов показа кои са "десните ръце " на Васил Божков

"Основният въпрос е дали в управлението на ДКХ са "калинки ", които не знаят къде се намират, или крадат дружно с крадците ", разяснява депутатът Румен Гечев, напомня, sega.bg. "Съмнявам се, че са некадърни, защото 11 години шеф на дирекция "Контрол на Национална агенция за приходите " е Васил Панов. Искам да ви попитам какво прави още този човек в Национална агенция за приходите, в случай че е несръчен и за какво незабавно не го уволнихте ", сподели националният представител.



Васил Панов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР