Директно в Нова телевизията акостира щерката на родна чалгарка Дъщерята на

...
Директно в Нова телевизията акостира щерката на родна чалгарка
Дъщерята на
Коментари Харесай

Набутаха щерка на чалгарка и виден пандизчия в Нова

Директно в Нова малкия екран дебаркира щерката на родна чалгарка

Дъщерята на Соя Немска, плод на любовта й с известния пандизчия Янко Ваташки-Лудия, към този момент е стажантка в една от най-големите медии- Нова телевизия. 21-годишната Рая Ваташка още е студентка, само че мнозина подозират, че не толкоз гения, колкото връзките са си оказали тежката дума.

Момичето към този момент е направило своя прощъпалник с репортажи към коледните и новогодишните празници. Въпреки лекотата,с която държи микрофона и се старае да се оправя със дилемите, мнозина подозират, че нещата към нея са нагласени и не до такава степен чисти.

Зад кулисите на медията се шушука, че в случай че не бяха връзките на позалязлата поп фолк дива Соня Немска и татко й, евентуално младото момиче нямаше скоро да „ помирише “ народен ефир.

Все отново много кадърни девойки и момчета, даже следвали в странство нямат такива „ оправни “ родители, които да ги набутат непосредствено на „ пилотското място “, клюкарят и фенове.

Дали обаче Рая Ваташка ще се задържи на местото, поради гения си на кореспондентка, занапред ще се разбере.В персонален проект чаровното момиче е заето от дълго време и избраника се харесвал и на майка й. Двамата не стопират да обикалят света. Миналата година посетили Америка и несъмнено, Ниагарския водопад, а тази забягнали до Египет и пирамидите в Гиза.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР