Директните полети до остров Бали бяха възобновени след 2 г.

...
Директните полети до остров Бали бяха възобновени след 2 г.
Коментари Харесай

Директните полети до остров Бали бяха възобновени след 2 г. прекъсване

Директните полети до остров Бали бяха обновени след 2 година спиране поради коронавирус пандемията. Индонезия отвори курортния остров за гости от всички страни, само че остава в действие наложителната карантина за всички влизащи в страната, съобщи Асошиейтед прес.

През октомври управляващите разгласих, че Бали ще приема туристи от 19 страни, отговарящи на критериите на Световната здравна организация, като да вземем за пример епидемиологичната конюнктура в тях да е под надзор. Но до до Бали нямаше никакви директни интернационалните полети до през вчерашния ден, когато самолетна компания " Гаруда Индонезия " извърши първия за последните две години. 
Отмениха отварянето на Бали за туристи
Индонезийските управляващи се отхвърлиха да отворят курортния остров Бали за задгранични туристи, както беше планувано при започване на юли. Как...
Прочети повече
Напълно имунизираните туристи би трябвало да се карантинират за пет дни в хотел или на борда на яхти, избрани за задачата от министерството на туризма. Туристите, които са имунизирани единствено с една ваксинна доза против КОВИД-19, би трябвало да се карантинират за 7 дни.

Преди пандемията, през 2019 година, летището на Бали приемаше по над 200 интернационалните полета с най-малко 1 млн. пасажери на ден.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР