Дипломна работа, посветена на трансформациите Азис, донесе отлична оценка на

...
Дипломна работа, посветена на трансформациите Азис, донесе отлична оценка на
Коментари Харесай

Студентката, която написа дипломна работа за Азис: Скандалът продава. Такова е обществото, в което живеем

 Дипломна работа, отдадена на трансформациите Азис, донесе отлична оценка на студентка от УНСС.  

" Още преди години ми пристигна концепцията да проучвам облика навръх този артист. Стигнах до тезата, че абсурдът продава. Такова е обществото, в което живеем. Най-много се притеснявах по какъв начин преподавателите ще одобряват тематиката. На самата отбрана всички слушаха с интерес и ми задаваха доста въпроси. Бях очарована ", разяснява студентката Ивана Захаренова пред Нова тв.

" Помогна ми фактът, че направий изявление с Азис, което се базира на дипломната ми работа. Аз изцяло неутрално проучва и събирах доказателствени материали. В тезата потвърждавам, че когато един облик се преекспонира, в случай че не търпи развиване, то не би бил забавен и конструктивен. Ако пиша докторска теза, няма да е на същата тема ".

" Не желаех да подчертавам единствено върху попфолк кариерата на Азис. По същия метод той би имал триумф на този облик и последователност на трансформациите си, в случай че пее и поп музика. "

" Много постоянно тематиките за дипломни работи са свързани с неща, които за огромна част от хората са чудати. Не мога да кажа, че има тематики табу при моите дипломанти ", разяснява пък нейният теоретичен началник проф. д.н. Любомир Стойков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР