Дипломат номер на България Екатерина Захариева благодари на македонския парламент

...
Дипломат номер на България Екатерина Захариева благодари на македонския парламент
Коментари Харесай

Захариева: На Балканите доказваме, че можем и сами

Дипломат номер на България Екатерина Захариева благодари на македонския парламент за ратификацията на Договора за добросъседство. Коментарът министър Захариева направи след изказване с полския си сътрудник Яцек Чапутович. Министър Захариева съобщи, че това е добра вест от през днешния ден.

" Приветствам и съм извънредно щастлива за ратификацията, която се случи през днешния ден в македонския парламент. Радвам се, че процедурата завърши в Република Македония. Тази седмица ще има съвещание на комисиите в българския парламент и се надявам напълно скоро да завърши процедурата и в българския парламент ", сподели още външният ни министър.

" С подписването и ратификацията на този контракт показахме, че и на Балканите можем сами, когато сме доброжелателни, когато гледаме в една посока и тя е бъдещето да реализираме за малко време решение на проблеми, които са се натрупали с години, тъй че в действителност поздравявам и благодаря на македонския парламент за ратификацията ", сподели още Захариева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР