Дионтей Уайлдър успя да защити титлата си от Световния боксов

...
Дионтей Уайлдър успя да защити титлата си от Световния боксов
Коментари Харесай

Уайлдър отказа претендента Бризийл след 137 секунди

Дионтей Уайлдър съумя да отбрани купата си от Световния боксов съвет (WBC) за девети следващ път. Американецът просна на кръга кандидата Доминик Бризийл още в първия рунд, записвайки своята 41 победа в 42 мача, 40 от които са с нокаут. Уайлдър има и едно тъждество - против Тайсън Фюри преди няколко месеца.

Двубоят в зала „ Баркли Сентър” в Бруклин продължи едвам 137 секунди, преди Уайлдър да нанесе мълниеносен десен прав в брадата на своя конкурент, който се опита да се изправи, само че реферът реши да приключи срещата.

IT'S OVER. WILDER KNOCKS OUT BREAZEALE I ROUND 1 pic.twitter.com/bJOAxBP2Hw
— CBS Sports (@CBSSports) May 19, 2019
“Видях, че леко забави дейностите си. Когато го ударих с дясната си ръка за първи път, езикът на тялото му се промени. Когато си имал толкоз доста мачове, можеш да разпознаеш езика на тялото”, разяснява след мача Уайлдър.

Преди седмица Уайлдър се закани, че желае надали не да убие своя съперник на кръга. След мача в Ню Йорк той добави: „ Тази вечер всичко за мен се получи. Знам, че се изговориха доста неща през седмицата”.

След края на мача Уайлдър разгласи, че реванш против Тайсън Фюри ще има, както и дълго чакан конфликт с Антъни Джошуа.

"Този реванш ще се случи, запомнете го! Както и другите огромни борби ще се случат. Знам, че доста от вас желаят да знаят по кое време ще има мач сред мен и Джошуа, само че и това ще стане. Има диалози и с него, и с Фюри. Вратите не са затворени ", безапелационен бе Дионтей Уайлдър.

Wow. A truly devastating right hand.

Deontay Wilder needed 137 seconds to beat Dominic Breazeale.

Live: https://t.co/bgGo3wNYWO#WilderBreazeale #bbcboxing pic.twitter.com/1NHwtTUBUr
— BBC Sport (@BBCSport) May 19, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР