Холивудската звезда Джерард Бътлър изпрати специални поздрави на Левски. Той

...
Холивудската звезда Джерард Бътлър изпрати специални поздрави на Левски. Той
Коментари Харесай

Холивудска звезда поздрави Левски от Стамфорд Бридж“

Холивудската звезда Джерард Бътлър изпрати специфични поздрави на Левски. Той стори това посредством българския финансист Кирил Евтимов, с който се видяха на стадион " Стамфорд Бридж " при успеха на Челси с 5:0 над Уест Хям точно на Великден.

В диалога си с родния футболен държавник 54-годишният шотландски артист си спомни за невероятното преживяване в съблекалнята на българския гранд през 2018 година, когато дружно с футболистите на " сините " отпразнува класирането им за финала на Купата на България след елиминиране на ЦСКА.

" Спомням си всичко чудесно. Беше необикновено преживяване да преживея насладата на тима дружно с всички играчи и треньори. Специални поздрави на момчетата ", съобщи звездата от кино лентата " 300 ", който през 2018 година беше у нас за снимането на " Hunter Killer " (преведен на български като " Унищожителя " ).

На " Стамфорд Бридж " Кирил Евтимов се видя и с френския национал Мало Густо. 20-годишният десен бек особено подписа своя фланелка на Челси за родния финансист. Изключително приятна изненада за бургазлията се оказа срещата с българина Димитър Танев, който работи като супервайзор на мачове в Премиершип.
 Черно море ще поставя завършек на неприятна серия против Левски в София
Черно море ще поставя завършек на неприятна серия против Левски в София

Ето каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР