Дионтей Уайлдър ще се бие с Джълей Джан в сблъсък

...
Дионтей Уайлдър ще се бие с Джълей Джан в сблъсък
Коментари Харесай

Уайлдър се завръща на ринга срещу Джан

Дионтей Уайлдър ще се бие с Джълей Джан в конфликт в тежка категория в галавечерта в Рияд, Саудитска Арабия, в която главен мач ще бъде разногласието за международната купа в лека тежка категория сред Артур Бетербиев и Дмитрий Бивол.
Бетербиев, притежател на поясите на WBC, WBO и IBF, ще се изправи против първенеца на WBA Бивол за безспорната международна купа в категорията на 1 юни. В същата мач-карта, Уайлдър, който е някогашен международен първенец в тежка категория на WBC, ще направи завръщането си против рисковия китаец Джълей Джан.

Джан спря на два пъти Джо Джойс по впечатляващ метод, преди да бъде надвит от Джоузеф Паркър. Уайлдър, който се би три пъти с Тайсън Фюри, също бе сюрпризиран от Паркър. „ Бронзовият бомбардировач “ бе гласен за конкурент на Антъни Джошуа, само че мачът посред им пропадна след загубата на Уайлдър.

„ Чувствам се добре. Очаквам с неспокойствие мача. Уважавам Джан, той е добър боксьор и имам почит към него поради това. Сега е моето време. Минах през доста. Трябваше да се прегрупирам и да се събера. Ще забележим дали към момента го мога. Просто съм подготвен да направя това, което нормално върша. Да бъда този Уайлдър, който всички познават “, сподели американецът.

На 1 юни, преди конфликта сред Бетербиев и Бивол, на кръга ще има още един мач в тежка категория – той ще опълчи Даниел Дюбоа на Филип Хъргович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР