Динко Вълчев от Бургас, който бе признат за виновен в

...
Динко Вълчев от Бургас, който бе признат за виновен в
Коментари Харесай

Голяма издънка на бургаския съд с жесток убиец

Динко Вълчев от Бургас, който бе приет за отговорен в едно от най-жестоките убийства в новата история на града към този момент е зад решетките. Това излиза наяве от известие на Окръжна прокуратура, оповестява "Флагман ".

Преди месец Бургаският областен съд постанови 18-годишна присъда за Динко поради жестокото ликвидиране на Бехчет Исмаил-Мечо, осъществено през март 2015 година.

В досъдебното произвеждане се потвърди, че Динко е работил брутално, умъртвил Бехчет с железна тръба, завързал тялото му за колата, издърпал го през полето, закарал в землището на село Изворище, хвърлил няколко автомобилни гуми и го запалил.

Огънят тлеел няколко часа, а от натрупа останал единствено черепът, гръклянът и торсът. Динко събрал тленните остатъци на Мечо и ги хвърлил на сметището в Банево, с цел да наподобява като мъртвец на животно изядено от чакалите.

Случат бе развързан след отлична работа на прокурорите, а доказателствата бяха толкоз солидни, че осигуриха присъдата на Динко.

Съдебната процедура е при наказване над 10 години на подсъдимия още в правосъдна зала да се поставят белезници и води към пандиза. В случая, шокиращо било, че Динко Въчев е бил освободен с мярка „ гаранция “ от…1000 лв..

Прокуратурата незабавно е обжалвана в Апелативния съд, който през вчерашния ден е разгледал настояването и е постановил непрекъснато арестувания за наказания на първа инстанция палач.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР