Диниш Алмейда и Силвен Десландес са новите попълнения в Локомотив

...
Диниш Алмейда и Силвен Десландес са новите попълнения в Локомотив
Коментари Харесай

Локомотив представи две нови попълнения

Диниш Алмейда и Силвен Десландес са новите попълнения в Локомотив (Пловдив). Те бяха показани публично през днешния ден от спортно-техническия шеф Георги Иванов-Гонзо и старши треньора Бруно Акрапович.

Двамата играчи минаха сполучливо медицински прегледи и се чака да вземат участие в съботната контрола на новия си отбор с Рилски състезател в Пловдив.
 Локомотив (Пд) ще изиграе контрола с Рилски състезател
Локомотив (Пд) ще изиграе контрола с Рилски състезател

Двубоят ще се организира в събота (07.09)

" Локомотив е доста сериозен тим. Чувствам се доста добре тук. Надявам се да оказа помощ на тима да реализира бъдещи триумфи ", съобщи Диниш Алмейда.

" Идването ми в Локомотив е страхотна въможност да продължа развиването си. Очаквам бързо да опозная новите ми съотборници и да спечелим доста победи ", сподели от своя страна Силвен Десландес.

И двамата са бранители, с което " смърфовете " усилват конкуренцията в защитата си.

Диниш Алмейда е роден на 28 май 1995 година в Португалия. Играл е за Ксанти, Брага, Монако. Има мачове и за юношеския народен тим на своята страна. Неговият договор е за период от 2 години.

Силвен Десландес идва в Локомотив за 1 година чартърен от Уулвърхямптън. Той е роден на 25 април 1997 година в Камерун, само че има и френски паспорт. Състезавал се е още за Портсмут, Бъри, Хумила, Каен.

" Трансферите се осъществиха бързо. Радваме се на навите футболисти и им пожелаваме триумфи. Надявам се да се приспособяват бързо в отбора и да вдигнат равнището му Продължаваме да работим със старши треньора Бруно Акрапович върху селекцията, може да притеглим още един футболист ", съобщи Георги Иванов.

" Желая триумф и на двамата. Те не идват от инцидентни тимове и имам вяра, че може да подсилят тима ни ", добави Бруно Акрапович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР