Дини, които миришат и съдържат ацетон на столичен пазар –

...
Дини, които миришат и съдържат ацетон на столичен пазар –
Коментари Харесай

Има ли дини с ацетон на пазар в София?

Дини, които миришат и съдържат ацетон на столичен пазар – за това алармират консуматори в обществените мрежи. БАБХ са почнали инспекция по случая, който възмути стотици.

Публикация на актрисата Весела Бабинова, която споделя историята на своя другарка, се споделя за случилото се.

Инспектори влязоха в кухнята на ресторанта към хотела в " Слънчев бряг "

„ Снимките по-долу са на сина на една от най-близките ми приятелки. Кракът му наподобява по този начин, както и този на татко му, апропо, тъй като ядоха любеница, в която по-късно се оказва, че очевидно има ацетон “, написа Бабинова.

По думите ѝ лятното пиршество е било закупено от пазар в столичен квартал. Когато е разговаряно с търговеца, той отрекъл да има проблем и някой да се е оплакал.

„ Това, че кофата смърдеше на ацетон ужасяващо, че вътре в самата кофа, където бяха единствено корите от динята, беше 50°С, очевидно не тормози никого “, добавя Бабинова.

В обявата си тя показва, че от БАБХ четири дни не са реагирали на сигнала.

До медиите беше публикувана позиция от Агенцията, в която написа, че по случая стартира инспекция.

„ Областната дирекция прави инспекция и цялостна проследимост на партидата от дини, част от която е закупеният плод “, показват от БАБХ. От известието излиза наяве още, че тя е импорт в Европейския съюз от трета страна.

Останалите налични количества от плода са под забрана до излизане на резултатите от лабораторния разбор за съществуване на тежки метали, пестициди и микробиологията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР