Динамо Загреб спечели с 4:2 реванша си срещу Лудогорец в

...
Динамо Загреб спечели с 4:2 реванша си срещу Лудогорец в
Коментари Харесай

Лудогорец се прибира от Загреб с 4 червени картона и 4 гола

Динамо Загреб завоюва с 4:2 реванша си против Лудогорец в един мач, в който видяхме 4 червени картона и 3 дузпи, което сложи основния арбитър - Беноа Бастиен, в центъра на съвсем всички събития.

Доминик Янков и Рик Джонатан получиха по два жълти картона, а Жоан Карнички бе изпъден с пряк червен, до момента в който отбор мениджърът Николай Кирчев бе пратен на трибуните, макар че не бе част от играчите за българския първенец. Редно е обаче да признаем, че при всяко едно от решенията реферът имаше съображение, като само спор поражда второто публично предизвестие против Янков, защото не сме привикнали сходни решения да бъдат вземани в ущърб на Лудогорец в българското състезание.

Йосип Дърмич в това време откри резултата в 12', с цел да даде посока на придвижването на срещата. След него от дузпа се разписа Мислав Оршич и той добави второ попадение в 44'.

Кирил Десподов пък вкара двата гола за „ разградчани “. Първият от тях бе ужасно осъществяване от ръба на наказателното поле с хубав изстрел от висока топка. Второто падна от углавен удар малко след началото на втората част.

Бруно Петкович оформи крайното 4:2 от дузпа в 87', когато бе изпъден и Карничник след намесата на ВАР. Той срита и дръпна по едно и също време нападател на домакините, с цел да го лиши от чиста опция за гол.

Динамо Загреб в последна сметка си заслужи продължаването към финалния плейоф за класиране в групите на Шампионската лига, само че задачата наподобява извънредно сложна, тъй като отсреща е норвежката сензация Бодьо/Глимт.

Лудогорец пък ще се изправи против Жалгирис за влизане в Лига Европа, което наподобява изцяло постижима цел, въпреки отборът да е заставен да се оправя без трима от главните си играчи след няколко седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР