дин от най-любимите родни изпълнители – Криско – влиза в

...
дин от най-любимите родни изпълнители – Криско – влиза в
Коментари Харесай

Криско влиза в сериала “All Inclusive” този петък по NOVA

дин от най-любимите родни реализатори – Криско – влиза в хитовия сериал “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. Вторият сезон на комедийната поредност започва с впечатляваща премиера в ефира на NOVA предишния петък, която беше проследена от съвсем 1 млн. фенове.

Новият епизод тази седмица ще предложи на феновете още доста занимателни моменти, а част от него ще стане и рап звездата Криско, които ще изиграе себе си. Той се включва в щурите завършения на трите към този момент познати фамилии от сериала и ще си партнира с Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов и Елени Декидис.

Криско най-неочаквано идва по време на планинската отмора на останалите във Велинград, а методът, по който се появява, ще тормози още в самото начало Надя (Йоанна Начева). Тя не е очарована от срещата със звездата и даже е ядосана да го види. Каква е повода за недоволството ѝ, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Христо (Ненчо Балабанов) в началото се радва да се запознае персонално със звездния посетител. Но сега, в който схваща елементи за идването на рапъра в хотела, той застава на нокти и търси пояснение. Ще стопят ли двамата ледовете или ще застанат на разнообразни позиции? Едно е ясно – наличието на Криско ще донесе със себе си доста значими промени, ще сътвори другарства, само че и ще преобърне проектите на един нищо неподозиращ човек в дълготраен проект. Повече за ролята си в фамилната комедия Криско ще разкрие този петък в „ На кафе “.

Междувременно, в хотела мъжете от трите фамилии сплотяват сили в обща значима задача. Надя, която към този момент е студентка по археология, потегля по следите на антично тракийско племе – бесите, а Елена (София Маринкова) и Марияна (Елена Атанасова) намират метод да получат по този начин мечтания релакс с масаж от Бали.

Какво тъкмо ще се случи, феновете ще схванат в идващите епизоди на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР