Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии

...
Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии
Коментари Харесай

Рачков прибира четвърт милион за 2 дни! Захари Бахаров ряпа да яде

Димитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии в сектора, разбра HotArena.

Макар че „ Господари на ефира “ бе свалено от екрана на Нова телевизия, комикът е натоварен с задължения. Тъй като не смогвал с воденето на частни празненства, фотоси в сериали и реклами, Рачков зарязал работата си в театъра. Покрай новогодишните празници артистът не можел мирис да си поеме. Той удостоверил толкоз доста задължения, че няколко дни безусловно се мести от празненство на празненство.

Само за два дни с моноспектакъла си „ Забраненото шоу на Рачков “ комикът ще проработи към 250 000 лева, откри „ Уикенд “. Досущ като някоя международна звезда, артистът стартира да продава билети за своето шоу на 16 и 17 април пет месеца по-рано. Билетите единствено за месец и половина били разпродадени на половина.

Звездата на „ Господари на ефира “ гастролира в цялостни зали из цялата страна, а моноспектакълът му се радва на нечуван интерес. Билетите за първото зрелище на 16 април са на изчерпване, а цените от 40 до 80 лв. въобще не стряскали мераклиите да зърнат своя любим онлайн.

Колегите му обаче го хокат, че се е отдал на печалбарство. Пропуските за моноспектакъла на Захари Бахаров да вземем за пример, който е притежател на „ Икар “ и също пълнел залите, коствали сред 18 и 25 лв..

Прости сметки демонстрират, че приблизително на зрелище в зала 1 на НДК, чийто потенциал е 3380 места, Рачков ще прибере от билети 160 000 лв. за 100-минутно зрелище. За двата дни сумата набъбва до 320 бона. С разноските по наем на зала и възнаграждения на екипа чисто комикът ще вкара към 250 000 лв. .

Продуцент на „ Забраненото шоу на Рачков “ е Светлин Стоилов, а сценарист е паметният Влади Априлов. „ Това е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на тв продукциите, вкопчени във черната битка за рейтинг “, написа под афиша на постановката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР