Димитър Рачков се е оженил тайно и без излишен светски

...
Димитър Рачков се е оженил тайно и без излишен светски
Коментари Харесай

Тайната сватба на Рачков и Анита: Защо родата на младоженеца...

Димитър Рачков се е оженил скрито и без непотребен всемирски звук за плеймейтката Анита Димитрова, написа „ Уикенд “. Популярният шоумен е сключил църковен брак в първите дни на септември с едрогърдата русокоска, с която е дружно от съвсем 2 години, само че двамата не са се се обвързали с цивилен контракт, а единствено пред Бог.

Лятната женитба на Димитър Рачков се е провела в църквата „ Свети Успение Богородично “ в Царево, като на церемонията са участвали единствено десетина души, измежду които и процудента Магърдич Халваджиян със брачната половинка му Кремена. Според някои точно те са били кумуве на двойката.

След церемонията в църквата с аспект към Черно море, младоженците и дребното им на брой посетители са чествали в тузарския летен ресторант „ Опера “ в Лозенец, който бил напълно зает за събитието.

Пикантна детайлност е, че родителите на Димитър Рачков не са участвали на сватбата му. Сред поканените на церемонията в църквата в Царево не са били Станка и Минко Рачкови, нито пък по-малкия брат на комика Димитър, който сега излежава присъда в пандиза за търговия с опиати. Отсъствието на роднините на шоумена ускорява мълвата, че те въобще не утвърждават връзката му с сензитивно по-младата Анита. Красавицата е родена през 1996 година и е с цели 23 години по-млада от бургаския комедиант.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР