Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме

...
Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме
Коментари Харесай

Ето къде и как Рачков накара майка си да приеме Анита

Димитър Рачков най-сетне съумя да придума майка си да одобри в фамилията новата му жена – плеймейтката Анита Димитрова. Двете дами са изкарали празниците под общ покрив.

Всички се събрали в тузарската къща на артиста в Твърдица, а с тях бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е чествал дружно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова и настоящата й половинка – продуцентът Евтим Милошев.

Дали скоро отминалите коледни празници са съумели да стопят ледовете сред двете най-важни дами в живота на артиста и тв водещ, следва да разберем. Както се споделя - по Коледа се случват чудеса, само че по-любопитно е какво ще донесе на двойката новата 2022-ра година.



Говори се, че напълно до неотдавна майката на Рачков настойчиво е отказвала да остава под един покрив с настоящата половинка на сина си. "Мите, смеят ти се ", предупреждавала го тя в опит да го убеди да си потърси по-подходяща жена. Възрастната дама била уплашена от скандалния имидж на моделката, прочула се със своите голи фотоси. И се тормозила доста повече от разликата във възрастта сред русокоската и сина й – цели 27 години.
Баба Станка била уверена, че такова младо момиче може само да търси популярност и пари от нейния състоятелен наследник. С времето обаче почнала да привиква с мисълта за младата снаха и, може би с цел да потвърди, че по Коледа стават чудеса, най-сетне кандисала да седне на една маса с нея.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР