Димитър Морунов разказа как се е развил живота му след

...
Димитър Морунов разказа как се е развил живота му след
Коментари Харесай

Стар участник от Игри на волята влиза отново в предаването

Димитър Морунов описа по какъв начин се е развил живота му след присъединяване му в сезон 3 на предаването " Игри на волята " и показа повече за идната кастинг борба, която му следва довечера. Ще успее ли обаче да се пребори за билет за сезон All Stars?

Морунов споделя, че когато получил поканата да се включи в кастинг борбите в " Игри на волята “ 5, приел без никакво съмнение. Признава, че е трябвало да реши и да влезе в дуела безусловно " от през днешния ден за на следващия ден “, без да има време за никаква спомагателна подготовка. " Влизам в предаването поради щерка си и знам, че се гордее с мен! “, споделя пожарникарят.

" Битката, която феновете ще видят тази вечер е доста тежка! “, безапелационен е той.

До момента за сезон All Star билети в кастинг борбите печелят единствено участници от предходните сезони на " Игри на волята “.

Морунов си изяснява това с обстоятелството, че всички " остарели “ участници са излизали и преди на Арената. " Поради това са по-спокойни, до момента в който новите кандидати прибързват малко повече и адреналина им идва допълнително. " Старите “ излизат и за развлечение, към този момент са изживели адреналина и знаят какво да вършат. Осъзнават, че от време на време бързането те спъва повече, от това да правят нещата постепенно и последователно. "

" Ако вляза в сезон All Stars, не съм сигурен дали ще играя по същия метод. Няма да се издавам, в сезон 3 не се бях подготвял по никакъв метод. Докато в този момент не бих направил тази неточност. И твърдо бих влезнал за победа! “, разкрива Морунов пред NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР