Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като

...
Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като
Коментари Харесай

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, откакто стана ясно, че отива на финала на „ Като две капки вода “ дружно с Фики, Дара и JJ. Така българинът в Холивуд, който остана в родината по време на пандемията, направи казус в шоуто.

„ Най-важното в живота е да дадеш път на тези, които идват след теб. Затова дано вместо мен да продължи идващият в класацията “, стимулира се Маринов, който се превъплъти в Борис Христов и пя акапелно на църковно-славянски.

А незабавно след него беше Маги, която пък завоюва стотното издание на шоуто на 11 май, изпълнявайки „ Притури се планината “ на огромната Стефка Съботинова. На финала на 18 май тя ще се състезава с шлагер на Уитни Хюстън. Дара ще излезе с „ Вървят ли двама “ на Мария Нейкова, Фики – с паметното „ Хелоу “ на Лайънъл Ричи, JJ – с „ Куийн “.

Юбилейното издание на „ Капките “ стана историческо и със взаимното осъществяване на Галя и Миро – 12 години след последния концерт на техния дует „ Каризма “. Сега те се направиха на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта в „ Брилянтин “. Васил Найденов също излезе да поддържа Фики - за финалните изречения на великата му ария „ Сбогом, моя обич “. Димитър Рачков изстреля поредна серия маймунджулъци – от проявлението на гащите и корема до обичайните задявки с арменската спестовност на Маги Халваджиян и безконечните обещания да отиде при Слави Трифонов.  За първи път от средата на март насам предаването мина пред аудитория в залата.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР