Димитър Желязков – Очите е свързван с поне трима от

...
Димитър Желязков – Очите е свързван с поне трима от
Коментари Харесай

Митьо Очите е свързван с поне трима от арестуваните в Бургас

Димитър Желязков – Очите е свързван с най-малко трима от задържаните в Бургас.

По-рано денем там беше разрушена проведена незаконна група, занимавала се с рекет, побой, палежи и опиати. В ареста са 19 души, за които се счита, че са близки до Митьо Очите.

Самият водач на групата е разгласен за общодържавно търсене, чака се да бъде поискана и интернационална заповед за арест.
Арестуваните в Бургаско – въоръжени и с въздействие в страната Ще търсят Митьо Очите с Европейска заповед за арест
По неофициална информация в къщата на Очите в Кошарица са засечени дъщерята и дамата на Камен Балбузанов – Куката. Той е прочут в плевенския регион и е сега е обвиняем по друго дело в спецсъда като водач на незаконна група за рекет, палежи и побои. Това, съгласно проверяващите, показвало контактите на Димитър Желязков с други крими герои отвън Южното Черноморие.

Камен Балбузанов – Куката Снимка: btvnovinite.bg

Сред арестуваните са и лица, обвинени за палежа на ресторант „ Фор ю” в Слънчев бряг предходната година. Там беше прострелян Митьо Очите.

Имат ли връзка с други закононарушения – към този момент не е ясно.

Йордан Вълчев – Ларша Снимка: btvnovinite.bg

Имената на двама от задържаните, Йордан Вълчев – Ларша и Иван Пишиев, станаха известни около палежи на офиси и катафалки на погребални организации в Бургас предходната година. Това е бизнес, с който импровизирано е свързван Очите през годините.

Иван Пишиев Снимка: btvnovinite.bg

Една от пострадалите е Румяна Черкезова. „ На десето число всеки месец плащахме неговия къс – на численост заравяне на месец. На заравяне давахме по 100 лева, след това и 150 лева на заявка”, споделя тя.

Кой е Димитър Желязков – Очите?

Снимка: btvnovinite.bg

Митьо Очите влезе в обектива на медиите още през 2001 година, когато при атентат против него беше лишен живота на брачната половинка му.

Снимка: btvnovinite.bg

През 2008 година Желязков беше наказан на 4 години и 6 месеца като водач на проведена незаконна група за разпространяване на опиати и влезе в пандиза.

Снимка: btvnovinite.bg

Преди две години при започване на лятото беше тежко ранен при пукотевица в Слънчев бряг, оцеля като по знамение.

Снимка: btvnovinite.bg

Последната му поява пред камерите беше в спецсъда преди три месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР