Димитър Георгиев, ученик от Варненската търговска гимназия Георги С. Раковски“,

...
Димитър Георгиев, ученик от Варненската търговска гимназия Георги С. Раковски“,
Коментари Харесай

Варненски ученик спечели Националното състезание по счетоводство

Димитър Георгиев, възпитаник от Варненската комерсиална гимназия " Георги С. Раковски “, завоюва първото място в Националното съревнование по счетоводство, което се организира в морския град. Второто и трето надлежно бяха за Есра Мустафова от Професионална гимназия по стопанска система " Проф. Д-р Табаков “, гр. Сливен, и Жанет Стамова от Търговска гимназия в Бургас, научи Varna24.bg

Отличниците бяха наградени на публична гала с присъединяване на кмета Иван Портних, шефа на ВТГ Жечка Георгиева, Александър Попов - основен специалист в дирекция " Професионално обучение и образование “. Присъстваха още представители от Регионалното ръководство по обучение, шефове на учебни заведения, учители от страната, представители на компании, подкрепили надпреварата.

Националното съревнование по счетоводство се организира в интервала 5-7 април, като хазаин на проявата бе Търговската гимназия във Варна. В оспорваната конкуренция участваха 21 възпитаници от XI до XII клас от цялата страна, класирали се на призови места на районния кръг на надпреварата. Те решаваха проблеми по счетоводство от действителната процедура на бизнеса и счетоводни задания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР