Димитър Димитров напусна Арда след само половин ден начело на

...
Димитър Димитров напусна Арда след само половин ден начело на
Коментари Харесай

Херо си тръгна от "Арда" след половин ден

Димитър Димитров напусна " Арда " след единствено половин ден отпред на клуба. Във вторник вечер Херо подписа контракт с финалиста за Купата на България, само че внезапно обстановката към него се е обърнала. На Димитров незабавно се е наложило да замине за Бургас по персонални аргументи.

Никой не оповестява от какво естество са те, само че управлението на " Арда " е показало схващане и го е освободило от уговорките. Явно на Херо ще се наложи по-дълго да остане в родния си град, оповестява " Труд ".

За последно Димитров води " Берое " през предишния сезон, само че в края му подаде оставка поради незадоволителните резултати.

Много е евентуално " Арда " да заложи на Георги Чиликов като треньор. Бившият национал напусна " Левски ", където беше поканен от Станимир Стоилов, с цел да влезе в щаба на Димитров. Досега Чиликов не е бил старши треньор в нито един клуб, само че не крие упоритостите си да стартира и самичък.

Треньорският въпрос в " Арда " се трансформира в сериозен проблем, откакто Николай Киров напусна изненадващо отбора от Кърджали. Благодарение на него Белия беше определен за футболен треньор №1 на предходна година в България. През този сезон " Арда " не е толкоз безапелационен, колкото през предишния, когато стигна край за купата и дебютира в европейските шампионати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР