Димитър Димитров е напуснал Арда посред нощите, като първо е

...
Димитър Димитров е напуснал Арда посред нощите, като първо е
Коментари Харесай

Херо се разделил с Арда в 2 часа след полунощ

Димитър Димитров е напуснал Арда измежду нощите, като първо е предизвестил за изненадващото си и сензационно решение новия състезателен шеф на отбора, оповестява БЛИЦ.

Херо пое тима от Кърджали на 6 септември, а на 7 септември беше показан от управлението на клуба. Вечерта на 7 против 8 септември Димитър Димитров ненадейно си е тръгнал от хотела в града, където краткотрайно е бил настанен до намирането на хубава квартира.

Някъде към 2 часа след среднощ Херо е изпратил известие на спортния шеф Ивайло Петков. В него той пишел, че му се постанова незабавно освен да се завърне в родния си Бургас, само че и да остане там за дълго време. Поради тази причина трябвало да приключи преди малко подписания контракт с Арда.

Източници на БЛИЦ от Кърджали настояват, че са видели по какъв начин към 4-5 часа сутринта Димитър Димитров напуща хотела, качва се на автомобила си и потегля. Предполага се, че тъкмо тогава той е тръгнал за Бургас.

Няколко часа по-късно, към този момент денем, Херо се е чул с баш шефа на кърджалийци Стефан Пешев. На него Димитър Димитров разкрил за огромния си персонален проблем с ангажимента да не изтича никаква информация. Пешев незабавно влезнал в ситуацията на 62-годишния експерт. По обяд на 8 септември Арда разгласява публично новината на уеб страницата си, че Херо към този момент не е треньор на тима и че помощникът му Чиликов сяда на горещия стол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР